9/10/10

Βάζει τέλος στη σιλικόνη...

Μια νέα κρέμα που ονομάζεται... "Boob Job" υπόσχεται μεγαλύτερο στήθος, χωρίς νυστέρι και εμφυτεύματα σιλικόνης. Αντιδράσεις από πλαστικούς χειρουργούς, που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά της

Τέρμα πια στο νυστέρι και στα ακριβά εμφυτεύματα σιλικόνης. Ήρθε ένα νέο προϊόν το οποίο ειδή κάνει πάταγο στη μεγάλη Βρετανία με πολλές θαυμάστριες μεταξύ των οποίων η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Κελί Μπορούκ και Βικτόρια Μπέκαμ.

Πρόκειται για μια κρέμα που υπόσχεται στις γυναίκες το τέλειο ντεκολτέ που πάντα ονειρευόντουσαν, αποφεύγοντας το νυστέρι των γιατρών αλλά και δαπανώντας λιγότερα χρήματα.

Το νέο προϊόν το παράγει η εταιρία Rodial και ονομάζεται Boob Job. Κοστίζει μόλις 125 λίρες και σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, έχει αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μέρες.

Ο Ντάνιελ Νίελτ, πλαστικός χειρούργος, αναφέρει ότι "είναι εξαιρετικά απίθανο η κρέμα να κάνει αυτό που υπόσχεται" ενώ παράλληλα αμφισβητεί ότι η εταιρία έκανε κλινικές μελέτες για την παραγωγή του προϊόντος.

Το επαναστατικό αυτό προϊόν ‘’δεσμεύει’’ τα λιποκύτταρα καθώς ταξιδεύουν σε όλο το σώμα και αφού εφαρμόζεται καθημερινά στην περιοχή του στήθους αυξάνει αισθητά το μέγεθος του!

Η κρέμα είδη πωλείται σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα της χώρας. Το βασικό ενεργό συστατικό της είναι η φυτοστερόλη που παράγεται από εκχυλίσματα μιας ρίζας από την Ασία.
Το ενεργό αυτό συστατικό δεν έχει καμία ορμονική δράση, δεσμεύει τα λιποκύτταρα και τα συγκεντρώνει στην περιοχή που εφαρμόζεται το προϊόν και αυξάνει τον όγκο του λιπώδη ιστού.


Πηγη: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου