24/10/10

Οι καθημερινές ανδρικές συνήθειες που ''ευνουχίζουν'' το σπέρμα

Ιδού λοιπόν τι πρέπει να προσέχετε για να έχετε σπέρμα ''ακμαιότατο'' σύμφωνα με τον καθηγητή Δρ Craig Niederberger από το πανεπιστήμιο του Illinois ή αλλιώς ποιές είναι οι έξι συνήθειες που πρέπει να κόψετε ''μαχαίρι'' για να είστε και εσείς και η γυναίκα σας ευτυχισμένοι ,να σας μοιάζουν τα παιδιά σας και να μην μάθετε ποτέ που ''πέφτει'' το γραφείο του γενετιστή,εκτός εαν συνοδεύετε κάποιον φίλο σας.
- Η υπερβολική λήψη τεστοστερόνης. Αποφύγετε δηλαδή τα πολλά συμπληρώματα.
- Το τσιγάρο. Οι τοξίνες του καπνού κάνουν τα σπερματοζωάρια να ''κολυμπούν'' αργά και να μην φτάνουν.
- Η ζέστη.Οι υψηλές θερμοκρασίες στους όρχεις, απειλούν την ποιότητα του σπέρματος, αφού φυσιολογικά θα πρέπει η θερμοκρασία στην περιοχή να είναι περίπου 7 βαθμούς χαμηλότερη από αυτή του υπόλοιπου σώματος. Ξανασκεφτείτε λοιπόν το πόσο συχνά κάνετε ''καυτό'' μπάνιο ή τζακούζι.
- Τα κινητά. Εαν συνηθίζετε να τοποθετείτε το κινητό σας στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού, τότε είναι ζήτημα χρόνου πότε θα λάβετε μήνυμα,άσχημο,από την εσωτερική πλευρά του παντελονιού.
- Το βάρος. Η παχυσαρκία έχει συνδεθεί με την κακή ποιότητα σπέρματος.
- Η διατροφή. Μια ισορροπημένη διατροφή φαίνεται ότι βοηθάει στη διατήρηση της καλής ποιότητας του σπέρματος, ενώ αντιθέτως η κακή το καταστρέφει

Πηγη: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου